Concert pascal
MOPAN Suceava

Tânărul în vârstă de 21 de ani care a fost accidentat mortal vineri seara în apropierea unei treceri de pietoni de pe str. Calea Unirii, Daniel Munteanu, se pregătea să devină jadarm. În cursul zilei de astăzi, conducerea Jandarmeriei Suceava a transmis următorul mesaj de condoleanțe: „Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava își exprimă regretul față de dureroasa pierdere a fostului elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, Munteanu Daniel, care își executa stagiul de practică în cadrul unității noastre. Acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier la vârsta de doar 21 de ani. În aceste clipe de tristețe, transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să îl odihnească!”.

Reamintim că vineri, în jurul orei 21:45 pe str. Calea Unirii, între centrul Sucevei și cartierul Burdujeni, s-a produs un accident rutier mortal soldat cu decesul unui pieton de 21 ani.

Potrivit Poliției Suceava evenimentul rutier s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni, după finalizarea cercetării  locului faptei și a vizualizării tuturor camerelor de supraveghere din zonă urmând a se stabili cu exactitate dinamica accidentului și gradul de vinovăție.

Șoferul implicat în eveniment, un bărbat de 26 ani, a fost preluat în custodie de polițiști, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior fost condus la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Daniel Munteanu, tânărul accidentat mortal în apropierea unei treceri de pietoni de pe str. Calea Unirii se pregătea să devină jandarm, 5.8 out of 10 based on 17 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (17 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava