Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bălan și tatăl fiicelor sale, George Burcea au depus actele de divorț în urmă cu doi ani. Artista a trăit avut apoi o relație cu Tiberiu Argint, care s-a terminat cu o despărțire destul de dureroasă. Andreea Bălan a dat cărțile pe față în privința vieții ei amoroase la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a dezvăluit adevăratul motiv pentru care i-a fost dificil să-și găsească un partener, notează click.ro.

«După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie își reface mai greu viața decât tatăl copiilor, pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, ca tu să-ți faci o altă relație e un pic mai dificil, pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu tot cu copii, cu mamă, cu bone, cu tot ce ai tu, și e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și care te iubește cu adevărat și evident că durează acest proces, nu este atât de ușor precum la tată. Tații în general pleacă, se duc, văd copiii un weekend, două trei și își refac viața mai ușor, se cuplează, se mută cu femeia respectivă și copiii vin în vizită, dar la mame e altceva, e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele presei.», a menționat Andreea Bălan, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-balan-mai-sincera-ca-niciodata-de-ce-nu-2220696.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava