Concert pascal
MOPAN Suceava

La 23 de ani de la nunta cu fast a lui Jennifer Aniston și Brad Pitt, acum Michael Rapaport, fostul lor coleg, a dezvăluit detalii neștiute despre celebrul eveniment.

Michael Rapaport, actorul care a jucat cu Brad Pitt în „True Romance”, în 1993 și cu Jennifer Aniston, în „Friends”, și-a amintit detalii despre nunta celor doi. În cadrul unei apariții televizate la emisiune „Watch What Happens Live”, moderată de Andy Cohen, actorul a comentat știrea potrivit căreia Erin Lichy și-ar fi servit invitații de la nuntă cu chipsuri și caviar.

„Anunță-mă dacă servești caviar”, a spus el, potrivit click.ro, adăugând: „Am fost la nunta lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. Au avut un zid de caviar. Cred că mai am pe undeva păstrat”, a glumit el, în timp ce prezentatorul a reacționat imediat.

„Ai fost de 87 de ori la emisiunea mea, de ce nu ai vorbit niciodată despre nunta lui Aniston cu Pitt?”, a întrebat Cohen, iar răspunsul lui Rapaport a venit imediat: „Încă mănânc caviar de la nunta lor”.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/detalii-nestiute-pana-acum-despre-nunta-lui-brad-2292751.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava