Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabriela Cristea face ce face și tot nu reuștește să mulțumească pe toată lumea. Mai în glumă, mai în serios, prezentatoarea de televiziune a fost aspru taxată pentru faptul că în ultimul timp s-a neglijat pe ea, după ce a postat în social media un clip video în care se observau rădăcinile crescute, semn că nu și-a mai vopsit părul de o perioadă bună de timp.

Vedetă sau nu, Gabriela Cristea nu are grijă doar de cariera ei, ci și de familia pe care o are împreună cu Tavi Clonda. Responsabilitățile de mamă și soție nu i-au mai permis acesteia să-și rezerve timp pentru propria persoană.

În ciuda faptului că Gabriela Cristea și-a prioritizat sarcinile zilnice și s-a lăsat pe ea pe ultima sută de metri, acest lucru nu a fost deloc pe placul unui internaut care nu a ezitat să-i lase un comentariu poate nu rău intenționat, însă cu siguranță greșit exprimat, ce ar fi putut deranjat aproape orice femeie, potrivit click.ro: „Du-te și vopsește-ți părul, că ești babă!”.

Cu o atitudine în stilu-i caracteristic, Gabriela Cristea a oferit un răspuns împachetat frumos, fără a aduce vreo ofensă la adresa cuiva.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gabriela-cristea-umilita-in-social-media-esti-o-2297190.html

Gabriela Cristea, umilită în social media: „Ești o babă”. Ce a răspuns prezentatoarea de televiziune, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava