Concert pascal
MOPAN Suceava

George R. R. Martin, autorul cărților care au stat la baza serialului-fenomen ‘Game of Thrones’, le-a dat fanilor săi o veste foarte bune în aceste zile: scrie în fiecare zi, în timp ce se află în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus. Scriitorul a făcut și o glumă – a spus că petrece, în ultima vreme, mai mult timp în Westeros, decând în lumea reală.

Autorul în vârstă de 71 de ani a anunțat prin intermediul blogului său că scrie continuu la ‘The Winds of Winter’, următoarea aventură din mult apreciata serie ‘A Song of Ice and Fire’. „Pentru cei care sunteți îngrijorați în ceea ce mă privește… da, sunt foarte conștient că sunt una dintre persoanele vulnerabile în fața acestui virus, având în vedere vârsta și condiția mea fizică. Dar mă simt bine și mi-am luat toate măsurile necesare. Sunt izolat într-o locație la distanță, un om din echipa mea îmi este alături, nu ies în oraș, nu mă întâlnesc cu nimeni.”, a scris George R.R. Martin pe blogul său, potrivit contactmusic.com.

Cât despre ‘The Winds of Winter’, el a spus: „Adevărul este că petrec mai mult timp în Westeros decât în lumea reală, scriind zilnic, continuu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava