• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, consideră că mitingul organizat de PSD în București, la finalul săptămânii trecute, l-ar face invidios până și pe liderul nord-coreean Kim Jong-un. Ioan Balan a precizat, într-o declarație politică, faptul că din comportamentul liderilor PSD nu se poate constatata decât o lipsă de respect față de oameni. „Cu toții am crezut că evenimentul de la Pitești, atunci când copii de grădiniță de 3-4 ani au fost obligați să facă tumbe pe ciment, să stea în cap în arșita soarelui și să vânture cu zâmbetul pe față stegulețe în fața doamnei Viorica Dăncilă și a doamnei Carmen Dan, a fost un incident nefericit, regretabil, nepremeditat, de care cele două doamne s-au rușinat ulterior. Nici până astăzi nu am știință ca acestea să-și fi cerut scuze copiilor și părinților pentru umilințele la care au fost supuși micuții, dar și cadrelor didactice care au trebuit, ulterior, să dea ochii cu părinții și să ofere explicații. Din păcate, din comportamentul ulterior al liderilor PSD nu putem să constatăm decât o lipsă grosolană de respect față de oameni, pe care sâmbăta trecută i-au obligat să vină la miting, la București, folosind metode specifice anilor 80. Amenințări cu pierderea locului de muncă, amenințări cu pierderea beneficiilor sociale acordate prin lege, șantaj la adresa unor agenți economici care dispun de mijloace necesare, pe care au trebuit să le pună la dispoziția partidului-stat reprezintă numai câteva dintre metodele utilizate de Liviu Dragnea pentru a aduce oameni ”entuziaști” la București ca să protesteze, așa cum spunea domnul Bădălău, împotriva <instituțiilor independente>”, a spus deputatul PNL de Suceava. El a ținut să precizeze că nu re nimic cu cei care au organizat eveniment, fiind un puternic susținător al libertății de exprimare a oamenilor, însă, nu pot să nu constate că cea mai mare parte a cheltuielilor pentru organizarea acestui „eveniment megalomanic, ce l-ar putea face invidios și pe Kim Jong-un”, au fost suportate, indirect din banii cetățenilor. Ioan Balan a arătat că mii de polițiști, jandarmi sau funcționari publici, plătiți din resurse publice, adică din banii cetățenilor, au fost folosiți de parcă aceștia erau simpatizanți PSD. De asemenea, Balan a spus că resurse importante, elicoptere, parcări, paznici, ale majorității instituțiilor publice din București și din țară au fost puse în slujba „marelui și iubitului” conducător

„Am spus în nenumărate rânduri că PSD a reușit să acapareze, încet și sigur, toate instituțiile statului român. Cu excepția Justiției, Președinției României și BNR, PSD are în subordine directă toate instituțiile statului român. Controlează Parlamentul, Guvernul este al lor și dau ordine directe: Curții de Conturi, Curții Constituționale, Avocatului Poporului, ASF, ANRE, ANCOM, Autorității Electorale Permanente, Societății de Radio și celei de Televiziune. Astăzi, toate instituțiile statului român au butoanele de control în mâna lui Liviu Dragnea, ceea ce pentru România nu înseamnă decât întoarcere în timp, în epoca liderilor autoritari, care se temeau de critici și vedeau în jurul lor numai năluci, inamici și state paralele”, a declarat Ioan Balan, care a transmis celor din PSD că „mitingurile, evenimentele inventate, știrile false și toate celelalte tertipuri pe care le utilizați au un singur scop! Să abată atenția populației de la furtul banilor de pensie din Pilonul 2, de la Marele Tun dat economiei naționale prin Fondul de Dezvoltare al lui Dragnea, de la bugetul care a rămas fără bani de pensii și salarii, de la prețurile care cresc precum Făt-frumos, de la numărul triplu de firme care se închid, de la deficitul comercial, de la autostrăzile, școlile și spitalele care au rămas doar pe hârtiile programului de guvernare PSD-ALDE”.

Ioan Balan le-a transmis parlamentarilor PSD-ALDE că nu i-a văzut preocupați atunci când mii de oameni au protestat și chiar au mărșăluit prin toată Moldova, până în Capitală, pentru că în 28 de ani, din care actuala putere a guvernat peste 22 de ani, nu s-a construit nici măcar un kilometr de autostradă, de la Suceava și până la București. „Nu v-au mișcat nici strigătele personalului din sănătate care și-au văzut veniturile înjumătățite, nici protestele dascălilor care sunt bugetarii cel mai prost plătiți din România și din Uniunea Europeană. Acest tip de proteste, bazate pe probleme reale ale societății românești nu sunt de actualitate nici pentru PSD și nici pentru Dragnea! Așa cum pomul se cunoaște după roade și voi veți fi judecați de cetățeni, pentru că una ați promis în campania electorală și altceva faceți de peste un an și jumătate”, a încheiat Ioan Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava