Concert pascal
MOPAN Suceava

Comparatorul de prețuri IXA.RO anunță lansarea extensiilor de browser pentru Google Chrome și Mozilla Firefox. Acestea vor face ca procesul de căutare și comparare a prețurilor să devină mai ușor și accesibil pentru utilizatori.

Eficiență sporită

Cu această nouă funcționalitate, utilizatorii pot compara prețurile produselor direct din fereastra browser-ului în timp ce navighează în magazinul online cu extensia activă, fără a fi nevoie să acceseze site-ul IXA.RO. Aceasta îmbunătățește experiența de utilizare și reduce timpul necesar pentru a găsi istoricul și cel mai bun preț pentru produsele dorite.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea acestor extensii de browser, care vor face procesul de căutare și comparare a prețurilor mai ușor și mai accesibil pentru utilizatorii noștri. Am lucrat aproape două luni pentru a le oferi această experiență și suntem siguri că vor fi bine primite de către comunitatea noastră de utilizatori”, a declarat Florin Măcău, reprezentantul IXA.RO.

4 milioane de produse urmărite

IXA.RO monitorizează în prezent aproape 4 milioane de produse din diferite categorii, oferind utilizatorilor acces la cele mai bune oferte. Acest lucru face ca IXA.RO să fie una dintre cele mai importante surse de informare pentru cumpărătorii online din România.

IXA.RO este un comparator de prețuri din România, lansat în 2021 și este deținut de FamShop, platforma de automatizări e-commerce. Compania se concentrează pe a oferi acces la cele mai bune oferte și prețuri competitive pentru produsele dorite. Cu extensiile de browser recent lansate, IXA.RO dorește să îmbunătățească experiența de utilizare și să atragă noi vânători de prețuri corecte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava