Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 17 ianuarie, unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood a împlinit frumoasa vârstă de 62 de ani. Este vorba despre celebrul Jim Carrey. Cunoscut pentru talentul său comic, artistul a impresionat o lume întreagă pe parcursul carierei sale și a acumulat o serie de premii și nominalizări, inclusiv premii BAFTA, Globuri de Aur și premii MTV. Și totuși, a avut parte de momente grele în copilărie, notează click.ro.

„Multă lume nu ştie că, atunci când aveam 14-15 ani, tata şi-a pierdut serviciul şi eu am trăit pe străzi o vreme. Bineînţeles că părinţii mei îmi spuneau că mergeam în camping în Canada, părea o distracţie… Am locuit în rulotă o vreme şi lucram toţi împreună ca paznici sau oameni de serviciu”, a povestit actorul, potrivit okmagazine.ro, conform sursei citate.

A renunțat la școală în clasa a X-a și a lucrat în ture de 8 ore pe noapte pentru a își putea ajuta familia din punct de vedere financiar. Însă întreaga responsabilitate şi-a spus cuvântul asupra băiatului. La vârsta de 15 ani, a început să urce pe scenă, ca să-i facă pe oameni să râdă, iar apoi, la 18 ani, a apărut în seria TV „The All-Night Show”. La 21 de ani, era deja prezent la The Tonight Show.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/jim-carrey-unul-dintre-cei-mai-mari-actori-de-la-2332550.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava