Concert pascal
MOPAN Suceava

Kanye West a lansat o serie de noi atacuri la adresa iubitului lui Kim Kardashian, Pete Davidson, duminică, 13 februarie. Rapper-ul a publicat o discuţie avută cu actorul de comedie în privat şi l-a jignit pe Davidson, potrivit click.ro.

Într-un mesaj care a fost mai apoi şters, Kanye l-a numit pe Pete “dobitoc”, conform okmagazine.ro. El a mai publicat o fotografie cu tatuajul pe care Davidson şi l-a făcut cu chipul lui Hillary Clinton şi a râs pe seama acestuia. Apoi, Kanye a făcut public un mesaj trimis de Pete Davidson, ca răspuns la noile atacuri. În mesaj, Pete îi spunea lui West că nu se va baga niciodată în relaţia de familie şi că nu îi va spune lui Kanye sau lui Kim cum să îşi crească cei patru copii. Membrul echipei “Saturday Night Live” chiar a încheiat frumos textul, spunând că speră să îi poată cunoaşte pe copii într-o zi şi că devină prieteni. Aceste cuvinte nu au făcut decât să îl înfurie mai tare pe rapper, care a scris “Nu, nu îi vei cunoaşte niciodată”. Kanye a continuat seria de mesaje ciudate pe Instagram cu o fotografie cu el în negru, cu o foaie pe care era scris: “Nu, contul meu nu a fost furat de hackeri”.

În total, Kanye a publicat 13 fotografii în care l-a atacat direct pe Pete Davidson şi i-a cerut lui Kim Kardashian să renunţe la noul iubit, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kanye-west-pete-davidson-411003.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava