Concert pascal
MOPAN Suceava

Într-o serie de evenimente care au captat atenția publicului, Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-o presupusă umilință din partea Casei Regale Britanice. Cu toate acestea, adevărul pare să fie mult mai complex decât este lasăt să se înțeleagă, notează click.ro.

Zvonurile au început să circule atunci când s-a spus că fiul cel mic al Regelui, Prințul Harry, și soția sa, Meghan Markle, au fost înjosiți de Casa Regală, sugerând că nu au fost invitați la ziua de naștere a Suveranului. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Prințului Harry a respins aceste afirmații, dezvăluind că nu a existat nicio invitație la evenimentul respectiv și că această poveste a fost complet falsă.

„Nu a existat niciun contact referitor la o invitație pentru ziua de naștere a Majestății sale. Este dezamăgitor că Sunday Times a dat în mod eronat această poveste”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prințului Harry, conform sursei citate.

Potrivit sursei, Prințul Harry și Meghan Markle nu au primit nicio invitație și nu au aflat de această petrecere până când nu a apărut în presă. Cu toate acestea, se pare că Ducele de Sussex are intenția să își transmită urările de la mulți ani în mod privat, așa cum a făcut întotdeauna.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/lovitura-dura-pentru-printul-harry-si-meghan-2314595.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava