Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto4 poze în acest set

Ieri, 2 martie 2013, în sala “Stefan cel Mare”, din incinta Palatului  Administrativ Suceava a avut loc Etapa Judeţeană a Concursului “Mărtişorul – simbol al renaşterii si speranţei“ iniţiat de Organizaţia Judeteană a Femeilor Social Democrate Suceava (OFSD).

Au participat 100 de copii din localitătile: Cacica (Pîrteştii de Sus), Pîrteştii de Jos, Todireşti, Zamostea, Zvoriştea,  Milişăuţi, Grăniceşti, Pătrăuţi, Şcheia(Mihoveni), Moara, câte zece copii din fiecare localitate.  Participanţii au vizitat în prealabil Muzeul de Ştiinţe ale Naturii şi Muzeul de  Istorie, iar la ora 12:30 au fost aşteptaţi în incinta Consiliului Judeţean.

Evenimentul s-a bucurat de componenţa în  prezidiu a  următorilor membrii:

Cătălin Nechifor – Preşedintele Partidului Social Democrat Suceava  şi Preşedintele  Consiliului Judeţean Suceava
Oana Pintilei – Vicepreşedinte OFSD Suceava
Mirela Danubianu –  Lector Doctor Universitar în cadrul Universităţii  „Ştefan cel Mare” Suceava
Gabriela Mihai – Director al Scolii Generale Nr.1, Suceava
Mihaela Prelipcean –  Profesor la Şcoala Gimnazială  „Nicolae Popinceanu” din Mihoveni

Preşedintele Partidului Social Democrat, Cătălin Nechifor a ţinut să îi felicite pe toţi participanţii pentru lucrările realizate întrebându-i  a cui a fost cel mai frumos mărţişor. În acel moment toţi copii au ridicat mâna pentru a răspunde  la întrebare.

Criteriile după care s-au acordat premiile sunt: ingeniozitatea  materialelor folosite în confecţionarea mărţişorului, originalitatea temei mărţişorului, dificultatea creaţiei mărţişorului, estetica şi calitatea execuţiei lucrării.

Cel mai aşteptat moment a fost cel al înmânării premiilor. Copii au fost emoţionaţi, dar în acelaşi timp curioşi de cadourile care urmau să le primească.

Premiul I s-a acordat elevului Semeniuc Călin de la Şcoala Gimnazială din oraşul Milişăuţi deoarece a întrunit toate criteriile impuse de acest concurs.
Premiul II a fost înmânat elevei Meşteriuc Teodora de la Şcoala Gimnazială Pătrăuţi.
Premiul III s-a acordat elevului Ungureanu Florin de la Şcoala Gimnazială  „Nicolae Popinceanu” din Mihoveni.

Organizatorii  au mai  acordat şapte premii şi anume: pentru cel mai ingenios mărţişor, cel mai frumos mesaj, originalitate, mărţişorul Eco, mărţişorul Patriot, mărţişorul Tradiţional, precum şi pentru cea mai complexă lucrare. Toţi cei 10 premianţi au primit cadouri constând în rechizite şcolare.

De asemenea, precizăm că toţi cei 100 de beneficiari au primit diplome de participare la Etapa Judeţeană a concursului nostru precum şi dulciuri.

Atât cadrele didactice cât şi elevii şi-au manifestat mulţumirea că au fost implicaţi în acest proiect exprimându-şi dorinţa ca acest eveniment să devină tradiţie.

Mărţişoarele urmează a fi expuse în incinta Iullius Mall pentru a putea fi admirate de către suceveni în perioada 4 martie – 8 martie 2013.

Biroul de presă  a PSD Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava