Concert pascal
MOPAN Suceava

Partnerize este o platforma orientata catre servicii si implementarea proceselor automatizate si personalizate, capabila sa ajute marcile de top din intreaga lume sa construiasca parteneriate puternice de afaceri si sa isi creasca vanzarile. De curand, Partnerize a anuntat achizitia lui PepperJam, un important furnizor de tehnologie si servicii de marketing afiliat. Combinatia dintre platformele tehnologie detinute deja de companie si expertiza serviciile, le va da posibilitatea de a maximiza cresterea afacerilor partenerilor.

Partnerize si PepperJam isi unesc fortele

Este deja cunoscut faptul ca Partnerize si PepperJam isi vor uni fortele pentru a genera o noua directie de marketing afiliat si automatizare a partenerilor. Colaborarile vor deservi peste 1750 de agenti economici din intreaga lume, mici si mijlocii, si vor aduce peste 7 miliarde de dolari din tranzactii dintr-un ecosistem de peste 750.000 de parteneri, din care 250.000 foarte influenti. Astfel, compania genereaza clienti in nise si industrii variate (retail, turism, calatorii, finante, telecomunicatii, jocuri, abonamente, etc).

Partnerize urmareste automatizarea proceselor manuale

Viziunea pe care o are Partnerize este de a modifica industria colaborarilor prin automatizarea proceselor manuale de gasire a parteneriatelor, facilitand atingerea potentialului complet pentru parteneri si branduri. Markerii solicita vizibilitate si control cat mai mare pentru marketingul afiliat, programe influencer, parteneriate de continut, aliante de branduri si alte forme de parteneriate. Achizitia lui Pepperjam reprezinta o etapa importanta in indeplinirea acestor cerinte pentru ca permite utilizarea unui motor important de crestere pentru branduri.

Solutiile cela mai bune oferite de Partnerize se bazeaza pe automatizarea proceselor, dar si pe utilizarea celor mai bune instrumente si facilitati ale inteligentei artificiale (AI).

Marketingul in parteneriat este o solutie de viitor

In ultimii ani, atat PepperJam cat si Partnerize si-au dedicat eforturile pentru a dovedi ca afilierea si parteneriatul sunt esentiale in marketing. Prin imbunatatirea sesizabila a scalabilitatii si automatizarii canalelor de plata pentru performanta, activitatea combinata va oferi markerilor un avantaj operational suplimentar. Totodata, se va diminua necesitatea utilizarii canalelor scumpe de promovare, precum reclamele platite din social media. 

Daca pana acum clientii si agentii economici erau nevoiti sa aleaga intre tehnologie si servicii avansate de promovare, de acum Partnerize va permite acestora controlul deplin, vizibilitate si perspectiva generala asupra canalului de marketing. Totodata, se va asigura ca acestia obtin si cele mai bune rezultate.

Marketerii au nevoie de diversitate

Mai mult ca niciodata, marketerii au nevoie de mijloace diversificate pentru a-si asigura viabilitatea si succesul afacerilor pe termen lung. Modelul de plata pentru performanta, sau marketingul afiliat, insotit de diversitatea partenerilor, este ideal pentru agentii economici in crestere care cauta o varianta masurabila a canalelor de vanzare.

Solutiile de management al parteneriatului – o garantie a succesului

Solutiile de management al parteneriatului, bazate pe AI, asociate cu tehnologia de marketing afiliat, dar si cu expertize serviciilor PepperJam, vor fi de un real ajutor marketerilor. Astfel, acestia vor putea sa isi orienteze eforturile catre parteneriate in intreaga lume care ii vor ajuta sa valorifice in intregime canalele si sa atinga mai usor publicul tinta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava