Concert pascal
MOPAN Suceava

Biroul Șerifului din Santa Fe, Statele Unite ale Americii, a publicat imagini de la intervențiile unităților chemate imediat după ce Alec Bladwin a împușcat doi colegi pe platoul de filmare, notează click.ro.

Presiunea resimțită de Biroul Șerifului din Santa Fe, Statele Unite ale Americii, în ancheta care vizează uciderea și rănirea a doi membri din echipa de filmare a producției „Rust” a determinat Poliția să facă publice o serie de imagini video din timpul intervențiilor. La data de 21 octombrie 2021, platoul de filmare al producției „Rust”, de la ferma Bonanza Creek, din New Mexico, SUA, devenea scena unei tragedii, ca urmare a unui accident armat grav. Actorul Alex Baldwin repeta o scenă care implica utilizarea unei arme de foc. Bineînțeles, fiind vorba despre o producție cinematografică, era impusă utilizarea unei arme de recuzită cu muniție non-letală, fără proiectile. Doar că, în momentul în care Baldwin a a scos arma, au căzut secerați membrii echipei de filmare, Joel Souza și Halyna Hutchins. Din păcate, Halyna Hutchins, 42 de ani, nu a mai putut fi salvată, amintește sursa citată. Detaliile șocante și, totodată, emoționante ale acelei zile pot fi văzute de oricine, întrucât filmările realizate de camerele mobile purtate de polițiști sau paramedici au fost făcute publice, Șeriful din Santa Fe, motivând acțiunea ca fiind determinată de presiunea publică pusă asupra departamentului coordonat de el, în acest caz.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/primele-imagini-din-locul-unde-alec-baldwin-a-589345.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava