• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava anunță că, pentru patrulea an consecutiv, profesori ai USV vor acorda meditații gratuite la Limba și Literatura Română și la Matematică pentru susținerea bacalaureatului și a examenului de admitere la facultate.

Consultațiile sînt concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți.

Pentru înscriere, este necesară completarea unei cereri, aflate pe site-ul www.usv.ro, la secţiunea „Consultaţii bacalaureat”, și transmiterea ei în perioada 21 februarie-7 martie.

Orarul consultațiilor va putea fi accesat pe site-ul USV, înainte de finalizarea perioadei de înscrieri.

USV a mai comunicat că în urma meditațiilor desfășurate în perioada februarie-mai 2018, la care au participat aproape 350 de elevi, peste 90% dintre cursanți au obținut diploma de bacalaureat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava