Concert pascal
MOPAN Suceava

Raluca Bădulescu, 47 de ani, s-a afișat pe rețelele de socializare cu un bărbat mai tinerel, în timp ce se îmbrățișează pasional într-un club de fițe din București, notează click.ro. Din imaginile postate pare că blondina a făcut o nouă cucerire, dar cum rămâne cu soțul ei? Oare a divorțat Raluca?

Raluca Bădulescu este fără îndoială o divă în adevăratul sens al cuvântului, de la vestimentația extravagantă la stilul de viață luxos și chiar libertin, am putea spune. Este un fapt cunoscut că Ralucăi îi place să-și surprindă fanii și să încalce normele, ce-i drept plictisitoare, ale societății.

Așa că în ultimele fotografii, postate pe Instagram, blondina s-a afișat în brațele unui bărbat mai tânăr, chiar dacă ea este căsătorită de 13 ani. Imaginile au fost postate la secțiunea story, nu doar de Raluca Bădulescu, ci și de cel care a făcut poza și anume Codin Maticiuc, bunul prieten al blondinei.

Click! a contactat-o pe Raluca Bădulescu pentru a elucida misterul imaginilor în care e surprinsă în tandrețuri cu un alt bărbat. ,,Este vorba de cel mai bun prieten al soțului meu. Se cunosc de 30 de ani. E rezolvat cazul. Au fost parteneri la un club din Capitală, sunt cei mai buni prieteni.”, a declarat amuzată Raluca Bădulescu.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/raluca-badulescu-se-saruta-prieten-sot-635497.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava