Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams, meniu select la concertul de la București! Ne mai despart câteva săptămâni de prima ediție a festivalului Summer in the City, desfășurat în perioada 18-19 august în Piața Constituției din București.

Jason Derulo și Robbie Williams sunt artiștii așteptați cu sufletul la gură de către fani. Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram și va fi unul plin de surprize și artiști de top.

Editors, Calum Scott, Abby Roberts fac parte, de asemenea, din line-up-ul Summer in the City.

Și pentru că este un artist care se respectă, Robbie Williams a avut și câteva cerințe pe măsură iar organizatorii Summer in the City îi vor face pe plac!

În spiritul sustenabilității, echipa artistului a solicitat instalarea de coșuri de reciclare în zonele cheie ale locației, încurajând publicul să contribuie la protecția mediului.

Totodată, meniul va include produse locale și organice, iar opțiunile vegetariene, vegane, fără gluten și paleo vor satisface toate preferințele culinare.

Atenția pentru detalii se extinde și la bucătăria spectacolului. Trupa și echipa celebrului artist sunt preocupate de aspectele ecologice, astfel încât meniul va conține mâncăruri delicioase și sănătoase, cu un accent pe produse organice și locale. O varietate de opțiuni vor fi disponibile pentru vegetarieni, vegani și persoanele care urmează diete fără gluten sau paleo, potrivit sursei citate.

Crew-ul cuprinde 20 vegetarieni iar pentru mâncare se vor folosi tacâmuri de inox și veselă de ceramică!

Sursa foto: Facebook

Află mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/robbie-williams-meniu-select-la-concertul-de-la-2287475.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava