Concert pascal
MOPAN Suceava

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost mereu extrem de mediatizată și a ridicat de-a lungul vremii și controverse, în special în legătură cu decizia de a se căsători care pare că tot întârzie să apară, chiar și acum după 12 ani de relație. Salman Khan a declarat totuși, în mai multe rânduri că nu mai este cazul să se însoare acum, după mai multe eșecuri în dragoste, potrivit click.ro.

Într-un interviu recent pentru City Times, Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan. Pe lângă faptul că a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său, artista a făcut și câteva dezvăluiri despre dinamica din relația lor. Vedeta a povestit că Salman este foarte dedicat muncii sale, iar asta o inspiră foarte mult.

„Trăiește pentru munca sa, scufundându-se pe deplin nu doar în propriul rol, ci în întreaga echipă și în întregul proces.”, a spus Iulia, conform sursei citate. Totuși, aceasta a dat de înțeles că ar trăi puțin în umbra iubitului său celebru.

„Salman este precum o stea strălucitoare, el este scutul meu. Iar asta este un lucru de care trebuie să fiu mândră. Este o provocare să strălucești la fel de bine când ești înconjurat de o aură atât de mare.” , a spus Iulia conform presei din India.

Iulia și Salman Khan sunt împreună de peste un deceniu.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/salman-khan-nu-vrea-sa-se-insoare-de-ce-nu-o-ia-2356709.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava