Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunt probleme mari în relația dintre Shakira și Gerald Pique. Presa spaniolă susține că frumoasa cântăreață ar fi fost înșelată, de curând, de fundașul echipei FC Barcelona, potrivit click.ro. Cei doi sunt împreună de peste un deceniu.

La doar câteva zile după ce a pierdut apelul prin care spera să poată evita procesul în care este acuzată de evaziune fiscală, Shakira a primit o nouă lovitură. La începutul verii, vedeta născută în Columbia nu pare să aibă noroc nici la bani și nici în dragoste. Concret, fundașul Barcelonei a fost acuzat de infidelitate într-un articol publicat miercuri în cotidianul catalan El Periodico. Conform sursei citate, partenerul de viață al cântăreței ar trece de ceva timp „printr-o criză sentimentală”, acesta fiind și motivul pentru care ar fi înșelat-o.

Momentul de infidelitate s-a petrecut acum câteva săptămâni. După ce l-ar fi prins în fapt, faimoasa Shakira i-a cerut lui Pique să se mute singur în apartamentul lui. Fundașul lui Barcelona s-a conformat, iar de atunci locuiește singur, notează sursa citată.

Citește mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shakira-inselata-de-pique-cum-a-reactionat-dupa-637230.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava