73% dintre restaurantele din România se confruntă cu risipa alimentară: Edenred, HORAși Mastercard lansează primul Studiu privind risipa alimentară în industria locală de ospitalitate, alături de un Ghid practic, pentru operatorii de restaurante
70% din risipa alimentară este asociată ingredientelor din categoriile fructe, legume și carne, iar 30% este reprezentată de mâncăruri preparate 50% dintre alimentele care sunt pe cale să expire sunt...
2 ani în urmă... | 704 vizualizări | Comentează
De Ziua Mondială împotriva risipei alimentare, Lidl România și ceilalți parteneri ai rețelei băncilor pentru alimente sărbătoresc înființarea Federației Băncilor pentru Alimente din România – FBAR
Lidl este una dintre companiile care, împreună cu Rețeaua Băncilor pentru Alimente, sprijină combaterea risipei alimentare prin acțiuni de amploare la nivel național 29 septembrie a fost declarată Ziua...
4 ani în urmă... | 850 vizualizări | Comentează
46 de tone de alimente au fost colectate și distribuite către peste 4.000 de persoane vulnerabile
Banca Regională pentru Alimente Roman este cea de-a treia din țarădezvoltată după modelul Federației Europene a Băncilor de Alimente (FEBA)și fondată cu sprijinul Lidl, după cele din București și Cluj.În...
5 ani în urmă... | 1323 vizualizări | Comentează