Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PNL al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat astăzi mai multe lucrări de investiții din comuna Moldovița, el fiind convins că această zonă va deveni o perlă a Bucovinei. „Suntem la Moldovița, o comună superbă, alături de primarul gospodar Traian Iliesi. Aici în spate se văd lucrări de artă pe drumul de la Argel și cea mai bună veste pentru această zonă este investiția făcută într-un pod. Continuăm zilele acestea cu drumul, cu asfaltarea unui tronson de drum. Și pregătim legătura de aici din Moldovița – Argel spre Brodina și spre granița cu Ucraina la Ulma. Mai avem câțiva kilometri. Pe partea cealaltă de la Brodina pe valea Brodinei am început lucrările. I sunt convins că va deveni o zonă turistică senzațională această perlă a Bucovinei, Moldovița”, a declarat Gheorghe Flutur.

EL a ținut să precizeze că în cursul zilei de astăzi, tot la Moldovița se deschid încă cinci kilometri pentru calea ferată pentru mocăniță, spre Vatra Moldoviței. „Cum spuneam, sunt cu primarul gospodar aici de față, un om care are astăzi proiecte pentru încă 12 kilometri de apă și canalizare, pentru drumuri, cum ar fi cel de pe Demăcușa. Aici lucrările sunt mai complicate pentru că trebuie apărări de maluri, investiții în poduri, podețe, dar domnul primar le face. Am participat aici la multe evenimente, de la deschideri de școlilor și alte investiții. Școlile din Moldovița sunt modernizate, au masă caldă în școli, au microbuz școlar electric care trebuie să sosească. Și așa cum am mai spus Moldovița înflorește. Îl felicit pe primarul Traian Iliesi. Este un primar vechi de care se leagă toată modernizarea de pe Valea Moldoviței, unde umăr la umăr am fost și eu și sunt aici pentru a le transmite gospodarilor din zonă că sunt în continuare lângă el, nu îl las și nu las zona Moldoviței atât de dragă mie”, a încheiat Flutur.

Gheorghe Flutur de la Moldovița, alături de primarul Traian Iliesi: „Această comună va deveni o zonă turistică senzațională, o perlă a Bucovinei”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava