Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Andrei Loghin și-a depus astăzi în mod oficial la Biroul Electoral Municipal candidatura pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie și odată cu asta și lista de candidați pentru Consiliul Local. El i-a avut alături pe cei din echipa sa. Loghin a ținut să precizeze că pentru susținerea candidaturii sale a adunat de cinci ori mai multe semnături decât era nevoie și a exemplificat cu Elena, persoană cu dizabilități care se deplasează în cărucior, și care a strîns nu mai puțin de 70 de semnături din poartă în poartă. ”Imagine fantastică aici în fața Primăriei și ca să completez această imagine să explic rădăuțenilor ce am simțit când am format această echipă nu aș putea descrie în cuvinte. De ce? Pentru că fiecare în dreptul lui vine cu un suflet pentru Rădăuți. Pentru Rădăuți am pornit tura trecută în alegeri și am câștigat cu ajutorul lui Dumnezeu. Împreună pentru Rădăuți mergem acum să dezvoltăm Rădăuțiul așa cum își doresc rădăuțenii. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor pentru semnăturile pe care  le-au strâns. Vreau să aduc aminte că Elena aici de față a strâns din poartă în poartă peste 70 de semnături deci a bătut la poarta a peste 40 de familii și a fost o emoție extraordinară în acel moment când le-am centralizat și am văzut că rădăuțenii ne-au dat de cinci ori mai multe semnături decât am fi avut nevoie pentru a depune documentele astăzi”, a spus Loghin.

El a ținut să-i asigure pe toți rădăuțenii că împreună cu echipa sa ”nu vom conteni zi și noapte să ne gîndim și să facem tot posibilul pentru ca ei să vadă rezultatele cu ochiul liber”.  Loghin a anunțat că realizările sale din acest mandat au fost adunate într-o broșură care începând de astăzi va fi distribuită în Rădăuți. ”De foarte mult timp s-a discutat și s-au spus doar vorbe dar eu consider că în acest mandat cu voia lui Dumnezeu și cu echipa pe care am avut-o în spate am reușit să îndeplinim tot ce am promis. În acest sens vreau să fac un anunț că tot este vorba de transparență. Aici este macheta revistei care începând de astăzi o vom distribui în municipiul Rădăuți  și unde sunt toate realizările. Aici nu mai este vorba de mințit sau să facem un concurs de promisiuni  tot ce am promis pentru mandatul acesta este desfășurat în această broșură  prâe care o vom găsi și online pentru a fi la disponibilitatea tuturor. Vreau să vă spun că așa cum în mandatul trecut și în campania trecută am cerut insistent și timpul poate arăta lucrul acesta am interzis campania agresivă din partea PNL a membrilor lui pentru că avem destulă ură în jurul nostru, avem destulă dezinformare în jurul nostru și nu pot să mai spun decât că am încredere că tot ceea ce se va întâmpla în perioada următoare va fi doar pentru Rădăuți. Vă mulțumesc tuturor pentru astăzi și vă mulțumesc mai ales pentru ceea ce urmează findcă nu urmează o periaodă ușoară după cum am spus mai devreme văd că deja s-a început cu lucruri nu prea ortodoxe dar noi trebuie să ne asumăm acest lucru și să mergem mai departe. Dumnezeu este asupra tuturor toți creștinii care se roagă pentru mine, pentru familia mea și pentru această echipă  sunt alături de noi și le mulțumesc pentru acest lucru. Doamne  Ajută și să dea Dumnezeu să fie așa cum dorește el”, a mai spus Bogdan Loghin.

Loghin și echipa sa și-au depus candidaturile pentru alegerile din 9 iunie având în spate de cinci ori mai multe semnături pentru susținere decât era necesar. ”Doamne Ajută și să dea Dumnezeu să fie așa cum dorește el”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava