Concert pascal
MOPAN Suceava
  • În acest moment, tehnologia 5G este disponibilă clienților Telekom Romania Mobile din București si din alte 12 orașe.

Telekom Romania Mobile continuă extinderea rețelei sale 5G la nivel național și, începând din această săptămână, le oferă utilizatorilor din Râmnicu-Vâlcea și zonele limitrofe acces la beneficiile acestei tehnologii: viteză mare de descărcare, conexiuni stabile, chiarșiînlocurileaglomerate, latențăredusășiconsumoptimizatal bateriei telefonului.

Râmnicu-Vâlcea intră astfel pe lista orașelor în care Telekom Mobile oferă acces la tehnologia 5G, atâtla cartelă, cât și la abonament: București (inclusiv Otopeni), Arad, Brașov(inclusivPoiana Brașov), Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța (inclusiv Mamaia), Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea.

Pentru a putea beneficia de avantajele tehnologiei 5G, utilizatorii au nevoie de un SIM și un terminal compatibil 5G și săse afle în zona de acoperire a tehnologiei 5G.

În oferta promoționalăa Telekom Romania Mobile sunt incluse modele variate de terminale compatibile 5G, la prețuri atractive,împreună cu abonamente cu net, minute și SMS-uri nelimitate,într-o rețea de calitate: Honor 90 Lite 5G sau Motorola Moto G84 5G, disponibile in 24 de rate, de doar 3 euro/lună, la abonamentul Nelimitat 15.

Oferta completă se regăsește în magazine și pe www.telekom.ro.

Mai multe informații despre acoperire, oferta comercială și lista smartphone-urilor compatibile 5G sunt disponibile aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava