Concert pascal
MOPAN Suceava

Lumea artistică ascunde adesea povești complexe, pline de dramă și pasiune. Una dintre cele mai strălucite figuri ale scenei românești, Vasilica Tastaman, a șocat cu declarații neașteptate ce dezvăluie fragmente din viața sa tulburătoare, într-un interviu acordat pentru cartea „Vasilica Tastaman. Femeia Fatală a României.” a lui Dan-Silviu Boerescu, notează click.ro.

Un episod memorabil, surprins și în paginile cărții menționate, o prezintă pe Vasilica în fața doamnei Lucia Sturza Bulandra, o figură dominantă în lumea teatrului românesc. Tânăra actriță, ajunsă în București în căutarea unui vis, șochează cu o afirmație șocantă: „M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat ca să am unde să dorm!”. O declarație menită să sublinieze sărăcia și lipsurile materiale pe care le-a întâmpinat în lumea teatrului, dar care a determinat-o pe Bulandra să intervină într-un mod surprinzător pentru a-i oferi un cămin, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/una-dintre-cele-mai-apreciate-actrite-din-anii-70-2352237.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava