Comenzi MOPAN Suceava

Și în 2015, iulius mall suceava a reprezentat o atracție pentru milioane de bucovineni și nu numai. Pentru a răspunde tuturor așteptărilor clienților săi, mall-ul își adaptează constant oferta de retail și entertainment. În noul an, iulius mall își va răsfăța clienții cu numeroase surprize, care vor completa mixul de shopping și petrecere a timpului liber, pentru toate vârstele.

Cel mai mare multiplex cinema din nordul țării, noi magazine, multiple posibilități de recreere, evenimente variate și premii consistente sunt doar o parte dintre componentele care fac din iulius mall suceava o atracție nu doar pentru suceveni, ci și pentru locuitorii din întreaga regiune. Milioane de persoane au vizitat iulius mall anul trecut, mai ales din județele suceava, botoșani, neamț, dar și din ucraina. Iar pentru a-și răsplăti clienții, mall-ul a organizat campanii periodice de recompensare. Numai în 2015, iulius mall suceava a acordat peste 16.000 de premii, printre acestea numărându-se: excursii la roma, ierusalim și grecia, console xbox one, zeci de televizoare, telefoane și tablete de ultimă generație și bilete la concerte.

În 2015, iulius mall suceava le-a oferit bucovinenilor experiența cinematografică de ultimă generaţie pe care și-o doreau, prin inaugurarea multiplexului cinema city, cu opt săli complet digitalizate și cu o capacitate de peste 1.300 de locuri. Cel mai mare cinematograf din nordul țării este una dintre atracțiile principale ale iulius mall suceava, care i-a cucerit pe amatorii de filme din întreaga regiune cu premierele celor mai apreciate pelicule ale momentului.

Anul trecut s-au inaugurat și noi magazine, dedicate amenajărilor interioare, decorațiunilor, cosmeticelor, copiilor, amatorilor de fashion sau posesorilor de animale de companie. Pasionații de cumpărături își pot completa garderoba cu piese din colecțiile unor branduri renumite, prezente în exclusivitate la iulius mall, precum: h&m, c&a, terranova, motivi, intersport, kenvelo, steilmann, pimkie, ccc, sephora și multe altele.

Pe lângă shopping, clienții aleg iulius mall pentru nenumăratele posibilități de recreere, printre care se numără și patinoarul dream ice, și pentru varietatea evenimentelor. Frecvent, în iulius mall se desfășoară târguri tematice, spectacole de muzică, activități educaționale, competiții de dans, campionate de șah, ateliere de creație și multe alte manifestări dedicate celor mici și celor mari.

Și în 2016, iulius mall suceava va continua să răspundă preferințelor clienților săi, oferindu-le noi magazine, evenimente aparte, premii atractive și sesiuni de shopping complete.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava