Concert pascal
MOPAN Suceava

O serie documentară în patru părți ce rezumă 40 de ani de existență a trupei Bon Jovi și a legendarului său lider este disponibilă acum pe platforma Disney+.

„Thank you, Goodnight: Poveste lui Bon Jovi” prezintă trecutul epic și viitorul incert al uneia dintre cele mai cunoscute trupe din lume și a celui care a stat în fruntea acesteia, Jon Bon Jovi. O călătorie de 40 de ani de adorație rock and roll care a fost pe punctul de a se prăbuși din cauza unei accidentări vocale.

În acest film emoționant regizat de Gotham Chopra, telespectatorii se vor cufunda în filmări personale, înregistrări inedite ale unor demo-uri, versuri originale și fotografii inedite care relatează călătoria trupei de la cluburile din Jersey Shore până la cele mai mari scene de concert din lume. Serialul parcurge triumfurile și eșecurile muzicienilor, rememorând cele mai mari succese și cele mai mari dezamăgiri ale acestora.

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

Trailerul și posterul sunt disponibile AICI și AICI

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava