Concert pascal
MOPAN Suceava

400 de delegați printre care aleșii locali ai partidului și membri din cele 72 organizații PMP din județ, sunt așteptați la Conferința Județeană de Alegeri care va avea loc sâmbătă, 10 martie, începând cu ora 11 la Complex Zamca, Salon Regal, informează Biroul de presă al PMP Suceava.

La eveniment vor participa personalități politice marcante la nivel național și regional, în frunte cu deputatul Eugen Tomac, președinte executiv al PMP și președinte interimar al organizației județene Suceava. Au mai confirmat participarea, în calitate de invitați deputatul Corneliu Bichineț, deputatul Ionuț Simionca, viceprimarul de Piatra-Neamț- Bogdan Gavrilescu, viceprimarul municipiului Bacău- Constantin Scripăț, vicepreședinte CEN, Gabriela Dobrotă, coordonatorul Departamentului de Comunicare- Alin Baciu, președintele PMP Bacău- Ion Melinte și președintele PMP Botoșani- Radu Judele.

Cei 400 de delegați vor fi invitați să aleagă, pentru un mandat de 4 ani, componența structurilor de conducere la nivel județean ale PMP Suceava: Consiliul Executiv Județean, Comisia de Arbitraj și Integritate, precum și Comisia de Cenzori. ”Organizațiile și numărul de membri reprezentanți ai fiecărei organizații s-au stabilit de către Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (C.O.D.A.) conform algoritmului de calcul impus de statutul PMP. Accesul în sala unde se va desfășura Conferința de Alegeri, precum și exprimarea votului de către fiecare delegat se va face numai după legitimarea fiecărei persoane, în baza actului de identitate valabil”, mai spune comunicatul PMP Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava