Concert pascal
MOPAN Suceava

Votul tău contează! Până pe 8 aprilie, poți sprijini Țara Dornelor și comuna Ciocănești în cursa pentru titlul de Destinația Anului. Cu frumusețile sale naturale și angajamentul pentru ecoturism, Țara Dornelor este, pentru al doilea an, finalistă la categoria Regiuni Eco-Turistice. Ciocănești, celebrul muzeu în aer liber, conduce clasamentul la categoria Sate de poveste sa – potrivit rezultatelor parțiale anunțate de organizatorii competiției.

Țara Dornelor, recunoscută pentru apele minerale vindecătoare și peisajele Carpaților Orientali, oferă experiențe autentice în inima naturii și este deja pe podium la votul publicului, pe locul trei. Comuna Ciocănești, debutantă în competiție, se bucură de locul întâi în preferințele publicului, datorită autenticității și tradițiilor bine păstrate.

Cum poți vota? Vizitează www.destinatiaanului.ro, secțiunea Votează, până pe 8 mai, și alege minimum trei categorii pentru a-ți exprima preferințele. Mergi la finalul paginii și confirmă-ți alegerile prin e-mail pentru a valida votul.

Alte destinații de top din județul Suceava, aflate în competiție, includ:

  • Ținutul Mănăstirilor din Bucovina, câștigătorul marelui titlu în competiția de anul trecut.
  • Câmpulung Moldovenesc
  • Orașul Suceava
  • Gura Humorului

Despre Țara Dornelor. Poziționată în nordul Carpaților Orientali, această micro-regiune din Bucovina include orașul Vatra Dornei și nouă comune învecinate (Panaci, Dorna Arini, Șaru Dornei, Dorna Candrenilor, Coșna, Poiana Stampei, Iacobeni, Ciocănești și Cârlibaba). Este certificată ca destinație de ecoturism din anul 2019 și promovează turismul sustenabil, conservarea și valorificarea patrimoniului natural și cultural. Țara Dornelor a fost înscrisă în competițe de către Asociația de Ecoturism Țara Dornelor, parte a rețelei naționale de destinații de ecoturism afiliate Descoperă Eco-România.

Despre Destinația Anului®. Este o competiție națională de prestigiu care promovează cele mai frumoase și inspirate locuri din România. Destinația Anului este susținută de mai multe organizații și instituții, cum sunt: Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Alianţa Pentru Turism, Institutul Oraşelor Vizionare (IOV), Asociaţia Cred în România, Federaţia Industriei Hoteliere din România (FIHR), Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), RoBoost Antreprenoreşti, Re-Patriot, Urlaub in Rumänien, Academia de Studii Economice Bucureşti şi Asociaţia de Ecoturism din România (AER).

Sprijină frumusețea și tradițiile României votând pentru Țara Dornelor și Ciocănești la Destinația Anului!

Asociația de Ecoturism Țara Dornelor (AETD)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava