Concert pascal
MOPAN Suceava

Având în vedere că se spune că celebritatea și banii reușesc să schimbe sau să influențeze negativ caracterul omului, vedetele ar putea avea o scuză atunci când vine vorba de condamnările lor la închisoare. După ce au decis să se situeze de cealaltă parte a legii, cinci vedete autohtone au plătit acțiunile lor cu prețul libertății sau al pătării imaginii personale, în cazul celor mai norocoși, notează click.ro.

Cea mai recentă condamnare a primit-o Ilie Năstase, care nu a luat prea în serios avertizările forțelor de ordine cu privire la urcarea la volan sub influența băuturilor alcoolice, mai scrie sursa citată.

Nici fosta lui soție, Brigitte Năstase, nu este străină de condamnările la închisoare. Spre deosebire de fostul tenismen însă, aceasta a și văzut cum este viața de după gratii.

În 2014, Cheloo a scăpat ca prin urechile acului de o condamnare cu executare. Cântăreţul a fost iertat de cel pe care l-a lovit crunt, în urmă cu ani buni, Dj-ul Dan Apetria.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/5-vedete-din-romania-care-au-fost-condamnate-la-inchisoare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava