Concert pascal
MOPAN Suceava

Plafonul de venituri lunare până la care poate fi solicitat ajutorul pentru încălzirea locuinței a fost modificat de la 615 lei/personă la 750 lei/persoană, a anunțat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.
Ajutorul financiar se alocă pentru persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună și folosesc pentru încălzirea locuinței gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi și care au venituri reduse.
Restul plafoanelor rămân neschimbate:
– 1082 lei pentru persoanele singure, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat;
– 786 lei/persoană pentru familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat.
La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie şi, după caz, al persoanei singure, se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii.
”Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței în luna în curs, cererile împreună cu actele necesare, se depun până în data de 20 a lunii”, a spus Harșovschi.
Informațiile privind criteriile de eligibilitate, actele necesare, plafoanele maxime de venit și cuantumul ajutorului, termenele și procedurile precum si formularele pot fi ridicate de la Direcția de Asistență Socială de la Primăria din Burdujeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava