• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Plafonul de venituri lunare până la care poate fi solicitat ajutorul pentru încălzirea locuinței a fost modificat de la 615 lei/personă la 750 lei/persoană, a anunțat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.
Ajutorul financiar se alocă pentru persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună și folosesc pentru încălzirea locuinței gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi și care au venituri reduse.
Restul plafoanelor rămân neschimbate:
– 1082 lei pentru persoanele singure, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat;
– 786 lei/persoană pentru familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat.
La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie şi, după caz, al persoanei singure, se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii.
”Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței în luna în curs, cererile împreună cu actele necesare, se depun până în data de 20 a lunii”, a spus Harșovschi.
Informațiile privind criteriile de eligibilitate, actele necesare, plafoanele maxime de venit și cuantumul ajutorului, termenele și procedurile precum si formularele pot fi ridicate de la Direcția de Asistență Socială de la Primăria din Burdujeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava