Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bătrân din comuna Izvoarele Sucevei a fost jefuit municipiului Câmpulung Moldovenesc la scurt timp după ce încasase banii sin subvenţia pe terenul pe care îl deţine. În după amiaza zilei de vineri, Ioan P., de 73 de ani, a sunat la 112 pentru a reclama că în timp ce se afla în piața agroalimentară din Câmpulung Moldovenesc, un bărbat necunoscut i-a sustras o sumă de bani.
Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că bătrânul a ridicat de la o bancă subvenția pe terenul pe care îl deține, în valoare de 5.420 lei, apoi a făcut unele cumpărături, a mâncat și consumat băuturi alcoolice în piața agroalimentară.
Ulterior, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla în fața unei crame, bătrânul a fost acostat de un bărbat necunoscut, care l-a îmbrățișat și i-a propus să vină la el să cumpere palincă. În acel moment, necunoscutul i-a băgat mâna în buzunar și i-a sustras suma de 1.250 lei, bătrânul rămânând cu suma de 4.170 lei.
Din cercetări, polițiștii au mai stabilit faptul că P. Ioan a efectuate și alte cheltuieli care nu le justifică, a achiziționat un telefon mobil, alimente, o sticlă de palincă, şi a luat masa la restaurant, în sumă de aproximativ 150 – 200 lei, astfel încât prejudiciul a fost estimat la suma de 1.000 lei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava