Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să dea foc la o casă, supărat fiind că fiul proprietarului nu a vrut să-l transporte cu maşina la un magazin. Vineri, la ora 23.00, agenţii Postului de poliție Stulpicani, au fost sesizaţi de R. Constantin, de 54 de ani, din localitate, cu privire la faptul că la locuința sa a izbucnit un incendiu.

Polițiștii deplasați la faţa locului au constatat faptul că la locuința victimei s-a aprins o stivă de lemne de foc aflată în curte, dar incendiu a fost localizat și stins de către proprietar și familia acestuia, fără a mai fi necesară intervenția pompierilor.

Din verificări, polițiștii au stabilit faptul că în seara de vineri, în jurul orei 20.00, fiul victimei, R. Cristian de 21 ani, s-a întâlnit pe raza satului Slătioara cu T.Iulian, de 21 de ani, din localitate, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta din urmă i-ar fi propus să-l transporte cu autoturismul până la un magazin privat, însă fiind refuzat acesta a afirmat că în seara respectivă îi va incendia autoturismul sau locuința.

Cu ocazia cercetării locului faptei, în preajma locuinței lui R.Constantin a fost identificat un recipient din plastic ars, în care se afla o substanță ce emana miros de benzină.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind pe T.Iulian, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la distrugere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava