Concert pascal
MOPAN Suceava

Activitatea operatorului regional de apă şi canalizare ACET, al cărui acţionar majoritar este Consiliul Local Suceava riscă să intre în blocaj dacă societatea Termica, unde acţionar este tot Consiliul Local al municipiului Suceava dar unic, nu-şi va respecta graficul de eşalonare a datoriilor încheiat în octombrie anul trecut. Avertismenul a fost lansat de directorul ACET, Ştefan Groza, în cadrul întâlnirii de marţi cu conducerea Primăriei şi cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari. Groza a explicat că ACET are de încasat de la Termica 11,2 milioane de lei arătând că ultimele facturi plătite sunt din decembrie 2011. El a spus că unitatea pe care o conduce are la rându-i facturi restante de 2 milioane de lei către E.ON şi Apele Române şi există oricând riscul de a fi debranşată de la gaz metan şi apă rece.

ACET anunţă noi debranşări de la reţeaua de apă

« La cele 2 milioane de lei care sunt restante deja am primit facturile pentru luna aprilie. După data de 25 încep scadenţele însă deocamdată suntem încă în termenul de 45 de zile în care se calculează majorări dar nu suntem ameninţaţi cu debranşarea.
Pe cât este de stringentă şi plata la gaz eu trebuie să fiu realist şi să vă spun că trebuie plătită şi apa rece pentru că altfel o să avem gaz şi nu o să putem furniza apă caldă că nu o să fie apă rece. De aceea noi stăm în contact ne punem speranţe şi în creditul pe care primăria trebuie să-l angajeze ca să plătească arieratele şi poate că o să ajungem cu plata în grafic la zi pentru că acum se plăteşte apa din sezonul 2011 », a spus Groza. Ştefan Groza s-a arătat nemulţumit şi de ritmul de plăţi de la populaţie menţionând că din cele 16 asociaţii de proprietari cu care s-au încheiat grafice de eşalonare a datoriilor doar cinci le-au respectat. El a mai spus că de săptămâna viitoare va trece la reanalizarea acestor grafice şi chiar la debranşarea scărilor de bloc cu datorii foarte mari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava