Concert pascal
MOPAN Suceava

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava este încurcată de faptul că Trezoreria nu mai lucrează cu instituţiile publice de pe 27 decembrie, de la ora 12.00, urmînd să-şi reia activitatea pe 3 ianuarie. Rectorul Valentin Popa a declarat: „Nu am putut efectua plăţi la furnizori în valoare de aproximativ 200.000 de lei din cauza acestei măsuri. Aceste plăţi vor fi efectuate în primele zile ale lunii ianuarie, dar vor fi plătite din bugetul de venituri şi cheltuieli al anului 2018. Banii pe care trebuia să-i cheltuim acum rămîn blocaţi în soldul anului 2017, iar deblocarea lor se va face în baza unei proceduri îndelungate, care necesită aprobare de la ministerele Educaţiei şi Finanţelor. Nu este corect. Acesta nu este management, să anunţi cu cîteva ore înainte că nu mai faci plăţi la finalul unui an. Nu s-a mai întîmplat aşa ceva pînă acum”.

Şi primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, critică faptul că Trezoreria nu mai lucrează cu instituțiile publice pînă la începutul anului viitor. Tomiță Onisii este nemulțumit că Trezoreria nu a făcut din timp anunțul privind întreruperea activității cu instituțiile publice, pentru a ști cum să se organizeze.

O altă primărie suceveană afectată de hotărîrea Trezoreriei este cea din Dumbrăveni, care avea de primit 50.000 de lei de la Consiliul Județean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava