Concert pascal
MOPAN Suceava

Ernest Maftei, cunoscut drept „Bădia” în lumea filmului și teatrului românesc, a fost unul dintre cei mai prolifici actori ai României, cu peste 225 de roluri în diverse producții cinematografice și de televiziune. Cu toate acestea, viața sa a fost una plină de nuanțe și întâmplări, iar amintirile adunate de-a lungul timpului aruncă o lumină fascinantă asupra personalității sale, notează click.ro.

Ernest Maftei a avut o carieră tumultoasă și în perioada comunistă, fiind hărțuit și chiar închis de mai multe ori din motive politice. Cu toate acestea, pasiunea sa pentru teatru și film l-a determinat să persevereze și să își urmeze visul.

Deși a avut parte de recunoaștere și succes pe scenă și în fața camerelor de filmat, viața personală a lui Ernest Maftei a fost la fel de plină de aventuri și provocări. Căsătorit o singură dată, el a fost cunoscut pentru farmecul său și relațiile sale tumultuoase cu femeile. „Nevasta mă trimitea la altele să mai scape de mine”, mărturisea actorul despre perioada sa de vârf, când era o prezență constantă în lumea artistică, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/actorul-care-a-avut-sute-de-roluri-in-productii-2351484.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava