Concert pascal
MOPAN Suceava

Trupa A.S.I. A s-a reunit într-o nouă formulă și de aici a început un scandal-monstru. Irina Nicolae, una dintre primele membre ale trupei, și-a acuzat fostele colege că au sărit-o din schemă la reunirea pe care deja au anunțat-o, notează click.ro.

La conferința de presă de vinerea trecută, Sorana, Ianna, Anemona și Anca Neacșu ( într-un cuvânt noua formulă) au motivat excuderea Irinei Nicolae prin faptul că nu a fost loc de doi „I” în trupa A.S.I.A. Prin urmare, Ianna, care a cântat în ultimii trei ani în trupă i-a luat fața Irinei Nicolae, care cântat timp de șase ani în formație.

Ianna a fost, însă, cu ideea reunirii, la ultimul ei concert la Sala Palatului. Mai mult, soțul acesteia va face parte și din echipa de producție a show-ului de reunire din 6 martie, de la Sala Palatului.

Spiritele s-au încins la maxim atunci când Irina a anunțat pe rețelele de socializare că și-a luat și bilet la concert, în primul rând, ca să le stea ca un ghimpe în coastă fetelor. Deranjate de amploarea scandalului declanșat de Irina Nicolae în presă, fostele ei colege au răbufnit și i-au transmis acesteia un mesaj dur pe Instagram. I-au strigat, verde în față, că nu este nici pe departe fondatoarea trupei. „Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă și ce s-a petrecut în ultimul an. Dacă tot vrei părerea lor, spune-le adevărul și cu această ocazie îți reamintesc că Florin Ionescu este managerul nostru și așa va rămâne pentru totdeauna. Nu ești și nu au fost fondatoarea acestei trupe!”, i-au transmis Irinei Nicolae fostele colege de trupă, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/acuzatii-grave-fetele-de-asia-o-fac-praf-pe-2242368.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava