Muzeul Bucovinei

Potrivit presei de peste ocean, cântăreaţa britanică Adele este gata să se întoarcă în studioul de înregistrări pentru a începe munca la al treilea album.
Conform unor zvonuri, interpreta hit-ului ‘Rolling In The Deep’ lucrează cu producătorul James Ford, de la Arctic Monekys, şi cu Kid Harpoon, compozitorul trupei Florence + the Machine, la o piesă ‘puternică’, iar artista este sigură că poate să egaleze succesul pe care l-a avut cu precedentele sale albume ’21’ şi ’19’.
O sursă a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com: „Adele încearcă să facă noul album să sune cât mai puternic posibil. Echipa cu care lucrează este alcătuită din oameni numai de prim rang şi este încrezătoare că ei o pot ajuta să egaleze succesul primelor sale două albume. Nu este uşor, mai ales că lumea abia va aştepta să audă noul material.”

Faimoasa cântăreaţă în vârstă de 24 de ani – care l-a adus pe lume, în septembrie, pe Angelo, primul ei copil şi al logodnicului ei, Simon Konecki – şi-a lansat albumul ’21’ în 2011, la trei ani după ce a debutat cu LP-ul ’19’.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava