Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit ultimelor zvonuri apărute în presa de peste ocean, faimoasa cântăreață Adele va semna un contract uriaș,  de 131 de milioane de dolari, cu Sony Music.

Autoarea hit-ului ‘Rolling In The Deep’ se pare că este pregătită să se mute de la actuala casă de discuri, XL Recordings, la Sony Music, iar suma cu care a fost ofertată îi va ridica averea la 254 de milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

„Ne-am ales cu cel mai mare star muzical al acestei generații. Este o afacere uriașă. Contractul lui Adele cu actuala sa casă de discuri, XL, a expirat, iar noi am creat deja o legătură cu ea în America… Noua înțelegere valorează 131 de milioane de dolari, iar Sony va avea drepturi de a lansa, în exclusivitate, peste tot în lume, viitoarele melodii ce le va lansa.”, a declarat o sursă, potrivit ContactMusic.

Dacă zvonurile se confirmă, acesta va fi cel mai generos contract oferit vreodată unui artist britanic, devansându-l pe cel în valoare de 116 milioane de dolari semnat de Robbie Williams cu EMI în 2002. De asemenea, va reprezenta și cea mai bună ofertă făcută vreodată unei cântărețe.

Adele, care a fost deja desemnată cea mai bogată cântăreață britanică în 2016, cu o avere estimată la 123 de milioane de dolari, trebuie să-i mulțumească managerului ei, Jonathan DICkens pentru această înțelegere. „Jonathan pregătește terenul de câțiva ani. A fost mereu foarte conștient de valoarea ei pe piața muzicală și rămas ferm când a cerut 131 de milioane de doalari.”, a mai spus aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava