Concert pascal
MOPAN Suceava

Gazda emisiunii “Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a devenit mamă în iulie, anul trecut, şi încă de atunci a decis că a venit vremea să îşi facă unele transformări fizice. Ilinca Vandici a vorbit cu reporterul Click! despre aceste schimbări, care i-au redat încrederea în ea.

“Am avut mereu grijă de mine, mi-a plăcut încă din copilărie să fiu atentă la modalitatea în care mă îmbrac şi arăt, tocmai de aceea am făcut sport de la vârsta de 7 ani. Mă prezint aproape zilnic în faţa a zeci de mii de telespectatori, fie că este vorba despre proiectul «Bravo, ai stil!» sau despre reţelele sociale, şi am responsabilitatea de a veni în faţa oamenilor aşa cum ei ar dori să mă vadă. Asta este calea pe care am hotărât să o urmez şi, din respect pentru cei care mă urmăresc, şi pentru care pot constitui un exemplu de urmat, voi avea întodeauna grijă de felul în care arăt”, a spus vedeta pentru Click!.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adevaratul-motiv-pentru-care-ilinca-vandici-si-pus-silicoane-vedeta-ne-spus-totul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava