Concert pascal
MOPAN Suceava

Adriana Bahmuțeanu a ajuns din nou pe masa de operație! Din fericire nu este vorba despre nimic grav, ci dimpotrivă! Vedeta a apelat la o metodă prin care spune că a întinerit cu 10 ani!

„Vă vine sau nu să credeți, fotografia este făcută în urmă cu două ore, imediat după ce m-am ridicat de pe masa de operație! Sunt împreună cu doctorul (n.r. numele doctorului), un excelent profesionist de chirurgie plastică ce astăzi mi-a efectuat cu succes operația de minilifting facial, o intervenție ușoară, cu anestezie locală care te întinerește cu 10 ani!!! Aș fi o ipocrită să vă spun că am înghițit un bob de mazăre sau că mi-am dat cu nu știu ce creme și arăt mai tânără, m-am transformat în nevasta lui Batman!!! Efectul se vede deja și cred că nu e cazul să-mi ascund nici vârsta, nici intervențiile estetice, fiindcă oricum adevărul iese la suprafață precum uleiul. Miniliftingul este o operație pe viață, cu efect ireversibil, care șterge anii de pe chip!!! Vă recomand cu încredere această procedură ce durează mai puțin de o oră!!! Plecați acasă pe picioare și nu aveți efecte secundare!!!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu pe rețelele de socializare, potrivit clic.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adriana-bahmuteanu-a-ajuns-pe-masa-de-operatie-ce-2296000.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava