MOPAN Suceava

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui afacerist sucevean, Nelu Opincaru, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire cu rea credinţă a bunurilor societăţii, şi a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Într-un comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorul Maria Cristina Ciornei, în zilele de 15 şi 16 octombrie 2012, în calitate de administrator al firmei SC S.G. SRL, Nelu Opincaru, „acţionând cu rea credinţă, într-un scop contrar intereselor societăţii”, a înstrăinat către SC S.G. SRL un număr de 59 bunuri corporale la un preţ subevaluat, întocmind în fals o chitanţă, care atesta plata preţului de către societatea cumpărătoare.

Tranzacţiile menţionate au fost efectuate în cursul anului 2012, deşi SC S. G. SRL avea restanţe de plată către mai mulţi parteneri contractuali. Între cele două societăţi existau relaţii de afiliere, în sensul prevederilor fiscale, bunurile vândute au fost subevaluate, iar preţul convenit, de aproximativ 130.000 de lei, nu a fost niciodată plătit în realitate, însă plata apare ca efectuată printr-o chitanţă întocmită în fals de inculpat. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava