Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă:

Voi, cei care v-ați născut pe pământul sfânt al Daciei străbune și mai credeți în viitorul Țării noastre, alăturați-vă societății dacice și militați pentru mai binele vostru, al copiilor și al urmașilor copiilor copiilor voștri!

Voi, toți cei care credeți în trecutul măreț al națiunii noastre, sunteți invitați și așteptați să veniți la un important moment de evocare istorică: Congresul Internațional de Dacologie, aflat la cea de-a XV-a ediție, unde puteți să demonstrați – atât prin prezența voastră, cât și prin implicarea în prezentarea unui subiect legat de trecutul nostru glorios dacic – apartenența la valorile nepieritoare ale strămoșilor daci, ziditorii temeliei trainice și unice a neamului nostru.

Congresul din acest an are ca temă principală ”Dacologia la George Coșbuc” și se va desfășura la Oradea, în zilele de 18 și 19 iulie 2014.

Să nu lăsăm trecutul poporului nostru să fie ignorat sau minimalizat de un grup de răuvoitori și de ignoranți! Să renunțăm la pasivitate, să nu stăm cu mâinile încrucișate văzând cum niște străini de interesele poporului nostru încearcă să falsifice și să ne fure istoria. Trebuie să luăm atitudine pentru ca urmașii noștri să nu ne admonesteze că nu am făcut nimic pentru triumful adevărului.

Intrați chiar acum în mișcarea prodacică și împreună să construim un viitor mai bun Țării noastre!

Viitorul strălucitor al Daciei ne va aparține dacă luptăm pentru izbânda lui!

Dragi prieteni ai spațiului virtual, care iubiți adevărul, vă așteptăm cu drag la Oradea în 18 și19 iulie 2014, in spațuiul real al Daciei !

P.S.

Cu bani, fără bani, la hotel sau într-un cort, pe un sac de dormit sau pe canapeaua unei mașini Dacia, e loc pentru toată lumea care dorește să fie prezentă și să se implice real în acest eveniment de importanță națională și de aleasă sărbătoare patriotică.

Dr.N.Savescu

daciacongres2014@gmail.com

 

Al XV-lea Congres International de Dacologie : G.Coșbuc 2014, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava