Concert pascal
MOPAN Suceava

Alec Baldwin vrea să-și spele numele la Hollywood, după ce arma de recuzită a actorului s-a descărcat din greșeală ucigând-o pe directorul de imagine Halyna Hutchins. Mai nou, Baldwin a dat în judecată persoanele implicate în manipularea și furnizarea recuzitei care a generat tragedia pe platourile de filmare, potrivit click.ro.

Alec Baldwin a depus o plângere încrucișată la Curtea Superioară din Los Angeles, acuzând de neglijență personalul însărcinat cu manipularea recuzitei de pe platourile de filmare ale filmului Rust, unde Halyna Hutchins a fost împușcată mortal, de către actor, în mod accidental, în 2021 în New Mexico.

Persoanele incriminate au fost date în judecată atât de Baldwin, cât și de unul dintre scenariști, Mamie Mitchell. Printre altele, Alec Baldwin solicită ca o parte din daunele financiare pe care Mitchell le va câștiga de la acuzați să-i revină lui.

Mitchell stătea în spatele lui Hutchins, care a murit la scurt timp după ce a fost rănită în timpul repetițiilor pentru o scenă din filmul „Rust”, ce s-a desfășurat la periferia orașului Santa Fe.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/alec-baldwin-intorsatura-de-situatie-in-cazul-2219681.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava