Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei membri din echipa filmului „Rust” au intentat un proces împotriva actorului Alec Baldwin (64 de ani) și a producătorilor. Aceștia susțin că au rămas traumatizați de moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins, pe care Baldwin a împușcat-o accidental, în urmă cu doi ani, potrivit click.ro.

Incidentul din octombrie 2021 a avut loc într-o clădire a bisericii de la Ferma Bonanza Creek de lângă Santa Fe, New Mexico. Baldwin a tras cu arma care a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Acum, Ross Addiego, Doran Curtin și Reese Price îl dau în judecată pe Alec Baldwin, Rust Movie Productions, LLC și El Dorado Pictures pentru daune compensatorii și punitive, în urma leziunilor suferite pe platourile de filmare – „inclusiv pierderea auzului”. Toți trei susțin că se aflau în apropiere de actor, atunci când acesta a împușcat-o pe Halyna Hutchins și că au rămas cu sechele, din cauza sunetului asurzitor al împușcăturii.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/alec-baldwin-lovit-cu-un-nou-proces-colegii-din-2246043.html

(foto: Profimedia)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava