Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Andra face parte din categoria celor mai cunoscute și mai apreciate cântărețe din industria muzicală românească. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o, iar în paralel este o mamă devotată și iubitoare cu cei doi copii, David și Eva, pe care îi are împreună cu Cătălin Măruță, notează click.ro.

Artista și prezentatorul de la Pro TV se pot declara doi părinți împliniți și fericiți, relația lor cu David și Eva fiind una extrem de apropiată. Totuși, în timpul unui interviu pe care l-a acordat recent, Andra a făcut câteva mărturisiri despre apariția unui al treilea copil. ,,Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: „Pe când al treilea copil? Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru”, a mărturisit Andra, potrivit viva.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andra-mai-sincera-ca-niciodata-va-deveni-mama-2246231.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava