Concert pascal
MOPAN Suceava

Alec Baldwin (66 de ani) nu mai scapă de necazuri! Procurorii americani susțin că actorul „a minţit în mod flagrant” pentru a se disculpa de împuşcătura care i-a fost fatală directoarei de imagine a filmului său western „Rust”, iar neglijenţa lui a compromis siguranţa filmărilor, notează click.ro.

Filmările acestei pelicule s-au transformat într-o tragedie în octombrie 2021, atunci când directoarea de imagine Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată mortal de Alec Baldwin, la o fermă din New Mexico, în sud-vestul Statelor Unite, conform Agerpres.

Acesta l-a rănit și pe regizorul filmului, Joel Souza. Acuzat de omor prin imprudență, starul de la Hollywood, care deține o avere de 70 de milioane de dolari, riscă o pedeapsă de închisoare până la 18 luni. Procesul se va desfășura în iulie, dar avocații actorului încearcă să îl anuleze. Baldwin susține în continuare că a primit asigurări că arma era inofensivă și neagă că ar fi apăsat pe trăgaci.

Cu toate acestea, o expertiză realizată de FBI a demonstrat contrariul, potrivit sursei citate. Este a doua oară când Baldwin este acuzat de omor involuntar. Urmărirea sa a fost abandonată oficial în 2023, însă acuzarea a avertizat la acea vreme că Baldwin nu a fost exonerat.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/alec-baldwin-scandalagiu-la-filmari-procurorii-2353922.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava