Concert pascal
MOPAN Suceava

Alec Baldwin, 63 de ani, îşi pregăteşte retragerea? Aşa susţin apropiaţii pentru tabloidul american New York Post. Actorul a cumpărat recent o fermă în Arlington, Vermont, SUA, pe care a cheltuit 1,7 milioane de dolari şi vrea să se bucure de linişte alături de familia lui, departe de Hollywood, potrivit click.ro.

Achiziţia a fost făcută cu o zi înainte ca procurorii care investighează cazul morţii directoarei de imagine Halyna Hutchins (n. 10 aprilie 1979 – m. 21 octombrie 2021), pe platoul de filmare de la Rust, tragedie care a avut loc la 21 octombrie 2021, să anunţe că ”este posibil ca Alec Baldwin să fi declanşat arma fără să fi atins trăgaciul”.

În ziua în care a fost făcut anunţul de către investigatori, Baldwin a fost surprins bând cafeaua cu soţia lui, Hilaria, în New York, după ce joi, 17 februarie, semnaseră actele de achiziţionare a noii proprietăţi, la doar două zile după ce negociaseră cu proprietarul. Casa de pe proprietate nu este una luxoasă şi nu se compară cu palatul din Hamptons, New York, unde au petrecut întreg anul 2020, ascunzându-se de pandemie.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/alec-baldwin-vrea-sa-se-pensioneze-411475.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava