Concert pascal
MOPAN Suceava

Alec şi Hilaria Baldwin au anunţat că vor avea un băieţel, informează contactmusic.com. Cei doi au dezvăluit că cel de-al patrulea copil al lor va fi un băiat, prin intermediul unei serii de forografii postate pe un site de socializare. Hilaria a scris alături: „Pregătiţi??? Priviţi şi aflaţi… fetiţă sau băieţel! Glisaţi pentru mai multe fotografii! Ne-am distrat foarte tare făcând lucrurile în acest fel.”

Alec şi Hilaria Baldwin, care s-au căsătorit în 2012, au anunţat vineri, tot prin intermediul unui site de socializare, că vor deveni din nou părinţi. Cuplul – care îi mai are pe Carmen, în vârstă de patru ani, Rafael, în vârstă de doi ani, şi Leonardo, în vârstă de un an – a scris pe Instagram, potrivit sursei citate: „«Baldwinitos» ai noştri vor primi un nou membru al echipei în această primăvară. Le voi face un tort special pentru a le spune dacă vor avea un frate sau o soră. Voi anunţa mâine. Suntem foarte emoţionaţi!

Actorul, în vârstă de 59 de ani, mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 22 de ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 – 2002.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava