Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandru Arşinel, Ion Dichiseanu şi Sergiu Nicolaescu au fost omagiaţi cu stele pe Aleea Celebrităţilor din Capitală, potrivit click.ro.

Actorii Alexandru Arşinel şi Ion Dichiseanu au primit sâmbătă, pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti, stele pentru întreaga activitate în domeniul teatrului şi filmului, iar regretatului Sergiu Nicolaescu i s-a oferit o stea postum. La acelaşi eveniment, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a acordat Placheta Orașului București actorilor Alexandru Arșinel și Ion Dichiseanu, iar postum regizorului Sergiu Nicolaescu, în semn de recunoaștere și prețuire pentru întreaga activitate în domeniul teatrului și filmului românesc. În deschiderea evenimentului, actorul Vasile Muraru a mulțumit audienței, organizatorilor, dar și colegilor săi, după care i-a dat cuvântul lui Alexandru Arșinel, mai scrie sursa citată.

„Prin prezența dumneavoastră, apreciați gestul acesta superb care vine la inițiativa teatrului Metropolis și a domnului primar. Îi mulțumim domnului primar pentru tot ce a făcut pentru Teatrul Constantin Tănase, în numele teatrului, dar și al unuia din cei ce va primi astăzi o stea aici, Alexandru Arșinel”, a spus Muraru.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandru-arsinel-ion-dichiseanu-si-sergiu-nicolaescu-stele-pe-aleea-celebritatilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava