Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că numărul persoanelor din judeţ care s-au vindecat de noul coronavirus a crescut cu încă 38. Potrivit Prefecturii, în momentul de faţă în judeţul Suceava sunt 275 de pacienţi videcaţi după ce s-au vindecat de Covid-19. În cursul zilei de marţi erau 237 de persoane vindecate. De asemenea, a crescut semnificativ şi numărul persoanelor cu Covid-19 care au fost externate din spitale pentru a urma tratamentul în carantină, de la 703 la 739 de persoane.

Prefectul Alexandru Moldovan a mai spus că la nivelul județului Suceava, astăzi 22.04.2020, se aflau în carantină instituționalizată 475 de persoane iar în izolare voluntară la domiciliu 1249 de persoane. Până în prezent au ieșit din carantină 1568 persoane, iar din autoizolare 12218 de persoane.

În acelaşi timp, Alexandru Moldovan a declarat că pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 408 cadre ale Ministerului de Interne, respectiv 311 polițiști, 85 jandarmi și 4 polițiști de frontieră, precum și 43 polițiști locali și 19 militari MApN.

În ceea ce privește activitățile desfășurate în contextul prevenirii răspândirii COVID 19, în ultimele 24 de ore au fost executate 66 misiuni, cele mai multe, pentru verificarea respectării interdicțiilor privind deplasarea/ libera circulație.

Au fost verificate 884 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse fiind constatate și aplicate 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 132290 lei. Totodată au fost constatate 5 infracțiuni în acest context, fiind cercetate 4 persoane.

În ultimele 24 de ore au fost depistate 102 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134500 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 28 fapte de natură contravențională (22 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 6 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 65.465 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava