Concert pascal
MOPAN Suceava

Prima echipă suceveană care va debuta într-un meci oficial în anul 2015 este cea de volei masculin. Componenta seriei est a Diviziei A2, CSM Suceava va juca în campionat pe 17 ianuarie în sala ”Unirea” cu Știința Bacău.
Timpul foarte scurt de pregătire l-a determinat pe antrenorul formației sucevene, Victor Pancu, să încerce să combine pregătirea fizică cu cea tehnică și tactică. Bazându-se pe colaborarea bună pe care a avut-o de-a lungul anilor cu VCM Piatra Neamț, tehnicianul sucevean a reușit ca la finele săptămânii trecute să antameze o partidă cu gruparea de Divizie A1.
CSM Suceava, ocupanta locului secund în seria est a Diviziei A2 și VCM Piatra Neamț, clasată pe locul VII în primul eșalon voleibalistic românesc, s-au întâlnit în sala ”Unirea” din Suceava și au jucat nu mai puțin de șase seturi. Așa cum era de așteptat, oaspeții, cu un lot mai valoros și superior ca talie, au dominat primele trei seturi. Cel de-a patrulea set a fost adjudecat de nemțeni la 25, în timp ce al cincilea a revenit sucevenilor. Ultimul set a fost unul lejer și a revenit tot jucătorilor pregătiți de Dan Gavril.
De menționat faptul că ambii antrenori ai echipelor CSM Suceava și VCM Piatra Neamț au folosit în meciul amical de la sfârșitul săptămânii precedente tot lotul pe care l-au avut la dispoziție. De la gazde au lipsit Pietraru, accidentat și Andone care a avut un examen la București. La oaspeți a evoluat și fostul echipier al grupării CSM Suceava, fălticeneanul Ștefan Lupu.
”De-a lungul anilor am avut o colaborare foarte bună cu echipa din Suceava și în special cu antrenorul Victor Pancu,de aceea am răspuns afirmativ dorinței de a realiza un meci amical. Este perioada de presezon competițional și încă mai este ceva timp să îndreptăm greșelile jucătorilor noștri.
În ceea ce ne privește vom încerca să ne descurcăm cu banii puțini pe care-i avem și mai mult cu sufletul. Va fi foarte dificl pentru că contracandidatele noastre din Divizia A1 au investit foarte mult și și-au adus jucători buni. Sper să ne descurcăm și să ne menținem în primul eșalon valoric.
La acest început de an le doresc tuturor iubitorilor sportului sănătate și mult noroc!” a declarat antrenorul echipei de volei masculin VCM Piatra Neamț, Dan Gavril. De menționat faptul că, în clasamentul celor mai buni cinci tehnicieni ai anului 2014, Dan Gavril a ocupant un onorant loc III.
”Nu am avut formația completă și am încercat să folosim în special jucătorii mai tineri. Sper ca relațiile bune cu cei din Piatra Neamț să continue și poate săptămâna viitoare să mai facem un meci amical înaintea confruntării cu Știința Bacău.
Vom avea un joc dificil în compania formației băcăuane, care are un lot mai bun decât al nostru, dar ne vom lupta să ne apărăm șansa. Mă bucură faptul că tinerii Lupuleasa, Mihuț, Tănase și Amariei se străduiesc să progreseze și să înevețe cât mai multe de la ”veterani”.
Doresc numai bine la toată lumea și le mulțumesc încă o dată celor care ne-au susținut de-a lungul anilor și care sper să ne ajute în continuare. Vreau să ne atingem obiectivul propus în acest an, calificarea în turneul play-off” a afirmat antrenorul formației CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru echipa suceveană în partida cu VCM Piatra Neamț au evoluat: Sasu, Orășanu, Huțuleac, Gontariu, Ștefură, Lupuleasa, Amariei, Tănase, Mihuț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava